TENTANG KAMI

JiangXi Suda Automobile Bearing Co., Ltd. nyaéta produsén profésional anu ngahasilkeun jumlah éksténsif bantalan mesin pikeun aplikasi: mobil panumpang, kendaraan komersial, mesin pertanian (traktor, pemanen), mesin industri, laut sareng saterasna.

  • 20 Pangalaman
  • 26666 méter pasagi Daérah
  • 50 juta RMB Aset Maneuh
  • 8bfdss6
  • 120A8079
  • Tempo Pikeun sorangan

    Kecap ngan bisa ngabejaan Anjeun jadi loba.Parios perpustakaan produk ieu pikeun ningali naon anu anjeun peryogikeun tina sagala sudut.

  • 120A8081

Ngalakukeun Malah More

Urang insists on "Anjog Élmu jeung Téhnologi, Quality Good, Customer First" filosofi bisnis.Weclome nganjang ka pabrik kami, sareng kami bakal janten pasangan anu dipercaya.

Ngawangun Bearings Engine anjeun

Anjeun siap nyieun bearing anyar anjeun?
Hayu urang milarian produk anu pas pikeun toko anjeun sareng jantenkeun anjeun nyalira ku nambihan pilihan sareng fitur anu cocog sareng anjeun.