Tentang Kami

JiangXi Suda Automobile Bearing Co., Ltd.

Mangrupakeun produsén profésional anu ngahasilkeun jumlah éksténsif bantalan mesin

Pikeun aplikasi: mobil panumpang, kandaraan komérsial, mesin tatanén (traktor, harvester), mesin industri , laut jeung saterusna.

indexaboutimg
Certificate (2)
Certificate (1)

Keunggulan Kami

Perusahaan kami ngagaduhan legana 26666 sq.m, sareng sakelompok insinyur senior, sareng teknisi anu berpengalaman. Aset tetep ngahontal 50 juta RMB. kami gaduh pangalaman langkung ti 20 taun pikeun produksi bearing, sareng produk kami diékspor ka sakumna dunya, sapertos Eropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Asia Tenggara, Afrika jsb.

Pabrik kami

Kaahlian Saé Kami & Kreativitas

Aya opat jalur produksi sareng hiji jalur semi-otomatis pikeun produksi bantalan, sareng kami nyayogikeun alloy tambaga, alloy aluminium réngsé bantalan logam pikeun klien kami. Urang ogé lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001.

Urang insists on "Anjog Élmu jeung Téhnologi, Good Quality, Customer First" filosofi bisnis. Weclome nganjang ka pabrik urang, sareng kami bakal janten pasangan anu dipercaya anjeun. 

26666 méter pasagi

Wewengkon Lahan

20+

Pangalaman Produksi

5

Jalur Produksi Otomatis

50 juta RMB

Aset Maneuh

120A7794-1
120A7803-1
120A7809-1
8b9fvbfb
120A7995-1
120A7966-1