Mesin bantalan pikeun CUMMINS 6CT

Katerangan pondok:

Jumlah bagian: SD-06005 / SD-06006
Nomer rujukan: 3901430*4/3802010/3945917
Cocog jeung: CUMMINS 6CT
Diaméterna: 81.000mm / 105.000mm
Mangsa Garansi: 100000 KMS
jasa sampel: sampel bébas, muatan angkutan barang
MOQ: 200 sét
kapasitas produksi: 300000 PCS unggal bulan
waktos pangiriman: 90 poé
PCS / set: 14pcs pikeun bearing utama,12pcs pikeun conrod bearing


Rincian produk

Tag produk

Kaunggulan:

1.Harga kalapa.
kualitas 2.High dijamin: sataun.
3.Specializing di bagian mesin pikeun leuwih ti 20years
4.Standard sarta oversize sadayana tiasa nyadiakeun.
5.Simpen waktos Anjeun, simpen Duit Anjeun.

Bungkusan & pengiriman barang & mayar:

1.packing nurutkeun klien.
2.30% deposit saméméh produksi, mayar kasaimbangan bisa dibahas.
3. Lead waktos gumantung kana kaayaan sabenerna, urang bakal coba pangalusna kami pikeun nyorong urutan na info anjeun
4. Pangiriman ku Udara, Laut, Karéta, Mobil

Bantalan mesin mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling penting dina mesin sareng ngabutuhkeun katepatan maksimal nalika produksi. Bantalan mesin kualitas luhur tiasa manjangkeun umur mesin. Éta kalayan émut yén CNSUDA parantos ngembangkeun rentang bantalan mesin. Uji kualitas bahan baku sareng uji acak ngaliwatan prosés produksi mastikeun yén produk réngsé anu kami lebetkeun dina kotak kami pas sampurna.
Processing Steps
Katalog pikeun bantalan mesin CUMMINS

SUDA NO. MODÉL MESIN PASAL PRODUK NO.l PRODUK NO.2 PRODUK NO.3 DIAMETER PCS
SD-06001 4BT CONROD 3901170*4 73.000 8
SD-06002 UTAMA 3802010 88.000 10
SD-06003 6BT CONROD 3901170*6 CB-1413P 73.000 12
SD-06004 UTAMA 3802010 MS-1717P 88.000 14
SD-06005 6 CT CONROD 3901430*6 CB-1409(6) 81.000 12
SD-06006 UTAMA 3802210
3945917
MS-1740 105.000 14
SD-06007 855 runtuyan / NT855
NTA855
CONROD 214950 CB-1226P 84.239 12
SD-06008 UTAMA 3801260 MS-1532P 120.650 14
SD-06009 NT855SC CONROD 203660 CB- 625P(6) B6494LC 83.134 12
SD-06010 UTAMA 3801260 120.650 14
SD-06011 K19 K38 K50
KT61150
CONROD 205840 CB-1357P 71-3757 108.013 12
SD-06012 UTAMA AR12270 148.488 14
SD-06013 K38 KI2300 CONROD 3047390 24
SD-06014 UTAMA AR12250
AR12251
14
SD-06015 KV50 KT3067 CONROD 3047390 32
SD-06016 UTAMA 3018210 18
SD-06017 VTA28
V1710
CONROD 200600 CB-965P 71-3776 101.664 24
SD-06018 UTAMA AR4220
SD-06019 N14 CONROD 3055145 12
SD-06020 UTAMA 3801260 120.650 14
SD-06021 NH220 CONROD 203670 R402H CB- 296P(6) 83.130 12
SD-06022 UTAMA M402H 120.640 14

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami