Engine Bearing H992/7 pikeun MAN Treuk

Katerangan pondok:

ngaran produk: Engine Bearing H992/7 pikeun MAN Treuk
merek produk: CNSUDA
jumlah produk: HL 87503600, H992/7
bahan aslina: CuPb24Sn, bahan dumasar tambaga jeung tin-plating
Cocog pikeun mesin: MAN treuk D2555, D2565, D2865
produk ukuran0: diaméterna: 111.022
Jaman garansi: 100000 km atanapi 1 taun
jasa sampel: sampel bébas, muatan angkutan barang
MOQ: 200 sét
kapasitas produksi: 300000 PCS unggal bulan
waktos pangiriman: 90 poé
PCS / set: 14pcs pikeun bearing utama,12pcs pikeun conrod bearing


Rincian produk

Tag produk

Toleransi Manufaktur:

1.Ketebalan Tembok: ≤ 0,015 mm
2.Width: ≤ 0,1 mm
3.Satengah Perimeter: ≤ 0,03 mm
4. Interface Kakasaran: ≤ 1.6 ra"

Léngkah-léngkah ngolah:

Motong → Stamping → Chamfering → Chisell Ngonci Biwir → Punch Holes → Tarik bangku → Broaching Minyak Alur → Precision Boring → qc → Karat Buktina → Bungkusan

Ieu salah sahiji bearing engine set lengkep pikeun MAN Treuk Diesel Engine D2555, D2565, D2865.It biasana bahan dumasar tambaga jeung tin-plating.

Layanan kami:

1) panalungtikan anjeun bakal ngawaler dina 12 jam.
2) Penjualan anu dilatih sareng berpengalaman tiasa ngabales patarosan anjeun dina basa Inggris.
3) Urutan bakal dihasilkeun persis nurutkeun rinci urutan na sampel.
4) Hubungan bisnis anjeun sareng kami bakal rahasia pikeun pihak katilu mana waé.
5) jasa saatos-diobral alus.
8db5dsgdg

Bantalan mesin mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling penting dina mesin sareng ngabutuhkeun katepatan maksimal nalika produksi. Bantalan mesin kualitas luhur tiasa manjangkeun umur mesin. Éta kalayan émut yén CNSUDA parantos ngembangkeun rentang bantalan mesin. Uji kualitas bahan baku sareng uji acak ngaliwatan prosés produksi mastikeun yén produk réngsé anu kami lebetkeun dina kotak kami pas sampurna.
Processing Steps

Cocog pikeun MAN

SUDA NO. MODÉL MESIN PASAL PRODUK NO.l PRODUK NO.2 PRODUK NO.3 DIAMEIER PCS
SD-23001 CONROD 71-2450/6 PL87 713 600 B6536LB 89.022 12
SD-23002 JJZ13O UZ33O UTAMA H 714/7 HL87 712 600 M7374LB 102.022 14
SD-23003 D2555, D2565 D2865 CONROD 71-3637/5 PL87 506 600 B5008LC 95.022 10
SD-23004 UTAMA H 992/6 HL87 504 600 M6043LC 111.022 12
SD-23005 D2556D2866D2566 CONROD 71-3637/6 PL87 505 600 B6537LC 95.022 12
SD-23006 UTAMA H 992/7 HL87 503 600 M7375LC 111.022 14
SD-23007 D2876 CONROD 71-3812/6 95.029 12
SD-23008 D0226 CONROD 71-3482/6 67.018 12
SD-23009 UTAMA H 967/7 78.020 14
SD-23010 D0824 CONROD 71-3660/4 69.019 8
SD-23011 UTAMA H 020/5 82.022 10
SD-23012 UTAMA H 049/5 HL77 586 600 82.022 10
SD-23013 D0826 CONROD 71-3660/6 PL77 589 600 69.019 12
SD-23014 UTAMA H 020/7 82.022 14
SD-23015 UTAMA H 049/7 HL77 587 600 82.022 14
SD-23016 [)0846 CONROD 71-2913/6 PL87 709 600 76.019 12
SD-23017 UTAMA II 828/7 IIL87 708 600 90.022 14
SD-23018 D2538/2548 D2848L CONROD 71-3009 95.021 2
SD-23019 UTAMA H 821/5 111.020 10

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami