Forward130th Canton Fair bakal diayakeun sacara online sareng offline

Dina 21 Juli, ramatloka resmi Departemen Dagang Républik Rahayat Cina ngumumkeun yén 130th Cina Impor sarta Ékspor Fair (Canton Fair) bakal dilaksanakeun online tur offline ti 15 Oktober nepi ka 3 Nopémber, kalawan total periode paméran 20 poé.

Pameran Impor sareng Ékspor Cina ka-130 (Canton Fair) bakal dilaksanakeun antara 15 Oktober sareng 3 Nopémber dina format gabungan online sareng offline. 16 kategori produk dina 51 bagian bakal dipintonkeun sarta zone vitalization désa bakal ditunjuk duanana online tur onsite pikeun showcase produk unggulan ti wewengkon ieu. Pameran onsite bakal dilaksanakeun dina 3 fase saperti biasa, kalawan unggal fase lumangsung salila 4 poé. Total aréa paméran ngahontal 1.185 juta m2 sarta jumlah stan baku sabudeureun 60.000. Wawakil Cina organisasi luar negeri jeung pausahaan, kitu ogé pembeli domestik bakal diondang pikeun hadir dina Fair. Website online bakal ngamekarkeun fungsi cocog pikeun acara onsite jeung mawa leuwih datang ka hadir dina Fair fisik.

Canton Fair mangrupikeun acara dagang internasional anu komprehensif kalayan sajarah pangpanjangna, skala panggedéna, rupa-rupa paméran anu paling lengkep, sareng omzet bisnis anu pangageungna di Cina. Dilaksanakeun dina centenary of BPK, 130th Canton Fair nyaeta of significance hébat. Kamentrian Perdagangan bakal damel sareng Pamaréntah Propinsi Guangdong pikeun ningkatkeun rupa-rupa rencana ngeunaan organisasi paméran, kagiatan hajatan sareng pencegahan sareng kontrol pandémik, pikeun langkung maénkeun peran Canton Fair salaku platform pikeun bubuka sadaya-buleud sareng ngahijikeun kauntungan dina pencegahan sareng kontrol COVID-19 ogé pangwangunan sosial sareng ékonomi. Pameran bakal ngalayanan pola pangwangunan anyar kalayan sirkulasi domestik salaku andalan sareng sirkulasi domestik sareng internasional anu silih nguatkeun. Pausahaan Cina jeung internasional wilujeng sumping nganjang ka acara grand tina 130th Canton Fair pikeun nyieun masa depan hadé.


waktos pos: Aug-10-2021