Unggul Quality Main bearing M412A pikeun 4D94E Engine

Katerangan pondok:

Nomer Ref Lain: YM1299900-02801, MS-1124GP
Cocog jeung: KOMATSU 4D94E
Diaméterna: 69.030
Bahan: Alum. Paduan
Mangsa Garansi: 100000 KMS
Bungkusan: 10 PCS / Set


Rincian produk

Tag produk

Toleransi Manufaktur:

1.Ketebalan Tembok: ≤ 0,015 mm
2.Width: ≤ 0,1 mm
3.Satengah Perimeter: ≤ 0,03 mm
4. Interface Kakasaran: ≤ 1.6 ra"

Léngkah-léngkah ngolah:

Motong → Stamping → Chamfering → Chisell Ngonci Biwir → Punch Holes → Tarik bangku → Broaching Minyak Alur → Precision Boring → QC → Karat Buktina → Bungkusan

Ieu mangrupikeun bantalan mesin set lengkep pikeun KOMATSU 4D94E. Biasana alum. bahan dumasar kana tin-plating.

Kaunggulan:

1.Harga kalapa.
kualitas 2.High dijamin: sataun.
3.Specializing di bagian mesin pikeun leuwih ti 20years
4.Standard sarta oversize sadayana tiasa nyadiakeun.
5.Simpen waktos Anjeun, simpen Duit Anjeun.

Bungkusan & pengiriman barang & mayar

1.packing nurutkeun klien.
2.30% deposit saméméh produksi, kasaimbangan pembayaran bisa dibahas.
3. Lead waktos gumantung kana kaayaan sabenerna, urang bakal coba pangalusna kami pikeun nyorong urutan na info anjeun
4. Pangiriman ku Udara, Laut, Karéta, Mobil
8db5dsgdg

Bantalan mesin mangrupikeun salah sahiji bagian anu paling penting dina mesin sareng ngabutuhkeun katepatan maksimal nalika produksi. Bantalan mesin kualitas luhur tiasa manjangkeun umur mesin. Éta kalayan émut yén CNSUDA parantos ngembangkeun rentang bantalan mesin. Uji kualitas bahan baku sareng uji acak ngaliwatan prosés produksi mastikeun yén produk réngsé anu kami lebetkeun dina kotak kami pas sampurna.
Processing Steps

Cocog jeung KOMATSU

SUDA NO. MODÉL MESIN PASAL PRODUK NO.l PRODUK NO.2 PRODUK NO3 DIAME1ER PCS
SD-18001 4D120 15TIPE 4D130-1 CONROD R401H R852K CB-1067GP 81.020 8
SD-18002 UTAMA M401H M852K MS-1067GP 102.020 10
SD-18003 6D130 CUMMINS NH220 CONROD R402H R880K CB-1077GP 83.130 12
SD-18004 UTAMA M402H M880K MS-1077GP 120.650 14
SD-18005 4D92-1 4D92-2 CONROD R403H R856K CB-1125GP 64.020 8
SD-18006 UTAMA M403H M856K MS-1125GP 75.020 ]0
SD-18007 4D105-5 S4D 105-5 CONROD R404A R859K CB-2604GP 70.020 8
SD-18008 UTAMA M404A M859K MS-2604GP 91.020 10
SD-18009 4D105-3 UTAMA MS-1146GP 88.000 10
SD-18010 4D105-3 CONROD R404A R858K CB-2604GP 6130-31-3040 70.000 8
SD-18011 6D105-1 S6D105-1 SA6D110-1 CONROD R405A R865K CB-2601GP 70.020 12
SD-18012 UTAMA M405A M865K MS-2601GP 91.020 14
SD-18013 855 CUMMINS CONROD R406H R881K 84.240 12
SD-18014 4D94 4D94-2 UTAMA M407H M857K 75.019 10
SD-18015 4D95L 4D95S CONROD R408H R888K CB-2608GP 61.020 8
SD-18016 UTAMA M408H M888K MS-2608GP 74.020 10
SD-18017 6D95L CONROD R409H R890K CB-2607GP 61.020 12
SD-18018 UTAMA M409H M890K MS-2607GP 74.020 ]4
SD-18019 6D125 CONROD R4UH R892K CB-2612GP 85.020 12
SD-18020 UTAMA M411H M892K MS-2612GP 116.020 14
SD-18021 4D94E CONROD R412A CB-1124GP 6L010 8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami